Burn-out ervaringen

Burn-out ervaringen cliënten burn-out psycholoog

Aan cliënten van burn-out psycholoog is gevraagd om een korte omschrijving te geven van hun burn-out ervaringen.

In de relatie tussen psycholoog en cliënten staat vertrouwelijkheid voorop. De onderstaande burn-out ervaringen van cliënten, zijn letterlijke citaten die anoniem zijn weergegeven. De burn-out ervaringen zijn gekozen om een duidelijk en eerlijk beeld te geven van de hulp en begeleiding van de burn-out psycholoog.

  • “Ik kon helemaal niets meer, heel beangstigend. Gelukkig werd ik gerustgesteld doordat ik van de psycholoog hoorde, dat dit te verklaren was. Ik was dus toch niet gek of heel ernstig ziek. Binnen 3 maand was ik weer volledig aan het werk. Ben nu wel voorzichtiger, laat me niet meer zo gek maken als in het verleden. Een burn-out overkomt me geen tweede keer”
  • “Ik  verwachte dat online begeleiding afstandelijk en onpersoonlijk zou zijn, maar het contact ondanks de afstand zeer persoonlijk ervaren”
  • Was door overbelasting al enige maanden ziek thuis. Mijn werkgever wilde geen druk zetten, ook van de bedrijfsarts kreeg ik alle tijd. Maar niemand deed eigenlijk iets. Arjan heeft een plan van aanpak voorgesteld. Ik ben weer halve dagen aan het werk, het gaat steeds beter. Blij dat ik nu structuur heb, weet waar ik aan toe ben en dat ik op termijn weer volledig aan het werk kan ”
  • “Ik was het vertrouwen in mijzelf volledig kwijt. Arjan gaf mij continue het vertrouwen dat het goed zou komen.  Het terugwinnen van mijn zelfvertrouwen, was de overwinning op mijn burn-out”
  • “Ik werd wakker op een ochtend en kon het niet meer opbrengen om op te staan. Kon alleen nog maar huilen. Fijn dat ik direct terecht kon, toen het echt niet meer ging”
  • “Ik had het gevoel dat er, ook al was er alleen mailcontact, echt naar me geluisterd werd. Ik hoefde mijn verhaal nooit opnieuw te vertellen, Arjan ging verder waar we de vorige keer waren gebleven. Online begeleiding was heel intensief en best belastend, mede daardoor was ik na een aantal weken toch al weer aan het werk”
  • “Deze psycholoog is niet bang om confrontaties aan te gaan. Niet alleen maar mooie praatjes, maar ook een schop onder de kont als het nodig is. Werkt goed voor mij”
  • “Vond de begeleiding heel prettig. Fijn om je verhaal te kunnen doen, zonder ver- of beoordeeld te worden. Kijk heel positief terug”
  • “Ik ben sterker uit mijn burn-out gekomen. Heel naar om mee te maken, maar achteraf toch nuttig”
  • “Arjan kan goed relativeren, maakt dat de behandeling niet zwaar voelt. Eigenlijk best veel gelachen. Humor is een krachtig medicijn”

Herken je jezelf in bovenstaande situaties? Wil je weten of jouw burn-out klachten ernstig zijn? Doe de online test en ontvang je persoonlijke score- en advies.

 Start hier de gratis online burn-out test

Contact

Heb je na het lezen bovenstaande ervaringen vragen?  Neem contact op voor vrijblijvend persoonlijk advies.