Burn-out informatie

Burn-out informatie op Google

Er is enorm veel informatie beschikbaar over burn-out. Als je op Google de zoekterm burn-out of burnout intikt krijg je zomaar 416.000.000 zoekresultaten voorgeschoteld. Deels ovelapt deze informatie elkaar en daarnaast wordt er heel veel over burn-out geschreven zonder duidelijke onderbouwing. De ene behandelaar belooft dat burn-out binnen 24 uur is verholpen terwijl een ander juist een wandeltocht van een half jaar verkondigt als de oplossing voor je burn-out klachten. Als je nog geen burn-out klachten zou hebben, zou je ze bijna krijgen van je zoektocht door deze enorme hoeveelheid burn-out informatie.

Burn-out informatie burn-out psycholoog

Ook ik, als burn-out psycholoog maak mij, middels deze site, schuldig aan het verspreiden van informatie over burn-out op het internet. Hierbij laat ik mij als psycholoog leiden door wetenschappelijk gefundeerde informatie. Liever feiten dan fabels. Op deze site heb ik informatie verzameld die probeert op laagdrempelige wijze een kort, helder inzicht te geven in de achtergronden, het ontstaan, de symptomen en de behandeling van burn-out. Hopelijk vind u de burn-out informatie die u zoekt.

Burn-out of burnout?

Beide schrijfwijzen worden door elkaar gebruikt. De formele Nederlandstalige schrijfwijze is echter burn-out. Het streepje is verplicht omdat deze term overgenomen is uit het Engels, en deze er in het Engels ook staat. Lees verder op deze site voor aanvullende informatie over burnout.