Psychologenpraktijk

Psychologenpraktijk Psychopraktisch

Burn-out psycholoog maakt onderdeel uit van psychologenpraktijk Psychopratkisch. Psychopraktisch is gespecialiseerd op het gebied van mens en werk.  Psychopraktisch is opgericht door Arbeid- en organisatie psycholoog drs. Arjan Bentsink. De psychologenpraktijk heeft zich gespecialiseerd op drie werkterreinen:

  • Burn-out psycholoog, gericht op spoedig en duurzaam herstel van cliënten met burn-out klachten. Kijk verder op deze website voor uitgebreide informatie over burn-out, het ontstaan, de symptomen en de behandeling.

 

  • Psycholoog on-demand, gericht op kortdurende online psychologische hulpverlening. Psychologische hulp waar en wanneer jij dat wilt. Effectieve en aantrekkelijk geprijsde online psychologische begeleiding. Lees verder op de website van Psycholoog on-demand.

 

  • Werk psycholoog, gericht op werk gerelateerde- problemen, – moeilijkheden, maar bovenal mogelijkheden. Korte trajecten en hulp voor mensen die werken. Kijk verder op de website van werk psycholoog als het niet lekker loopt op uw werk.

 

  • Bedrijfs-psycholoog, gericht op het optimaal laten functioneren van medewerkers binnen het werk. Trajecten voor ontwikkeling van individuele medewerkers, leidinggevenden, DGA.  Zie de website bedrijfs-psycholoog.